About

Khairan Pest Enterprise adalah sebuah syarikat perkhidmatan kawalan perosak dengan menawarkan setiap perkhidmatan bagi memenuhi keperluan kepada pelanggan kami, dari kediaman, komersil, pejabat dan kilang. Kami beroperasi di Lembah Keramat Kuala Lumpur, perkhidmatan kami juga boleh didapati di Selangor dan sekitar kawasan yang memerlukan kawalan yang berkesan untuk masalah serangga perosak di kawasan mereka.

Khairan Pest Enterprise mempunyai rangkaian yang luas dan komprehensif dalam perkhidmatan kawalan serangga perosak, Kami bersedia untuk menangani pelbagai masalah serangga perosak,ini termasuk rumah & bangunan pejabat, Kami menyediakan perkhidmatan penghapusan anai-anai, dan juga perkhidmatan anti-bakteria.

Khairan Pest Enterprise disokong oleh rakan perniagaan iaitu Syarikat Pest Control yang merupakan syarikat kawalan perosak dan juga membekalkan peralatan kawalan perosak dan racun. Dengan portfolio besar produk daripada syarikat multinasional seperti Bayer, Syngenta, Dow Agrosciences dan Behn Meyer, STH mempunyai reputasi yang tinggi dan boleh dipercayai dengan produk tulen. Prinsip yang di terapkan oleh Khairan Pest Enterprise adalah menyediakan perkhidmatan yang berkualiti tinggi kepada pelanggan kami.

1

2

Perkhidmatan Kami
Kami menawarkan perkhidmatan kawalan perosak yang komprehensif kepada setiap pelanggan kami. Perkhidmatan kami direka khas untuk menangani masalah Serangga perosak ditempat anda seperti tikus, lipas, semut, lalat, nyamuk, anai-anai, kutu, pepijat katil, lebah & labah-labah, burung, kucing, dan lain-lain hidupan liar. Kami mempunyai pekej perkhidmatan fleksibel dengan setiap bulanan atau sekali perkhidmatan. Bagi menjamin kepuasan diri anda dengan kerja yang kami lakukan.

Pengurusan Am Kawalan Perosak
1): Perkhidmatan Kawalan Perosak Di Kediaman – Mengekalkan nilai kediaman anda dan memastikankeluarga anda selamat dan sihat dengan perkhidmatan kawalan serangga perosak yang kami berikan.
2): Perkhidmatan Kawalan Perosak Secara Komersial – melindungi pekerja dan pelanggan anda. Melindungi harta anda daripada kerosakan dan lulus pemeriksaan kesihatan kerajaan. perkhidmatan kawalan perosak komersial kami meliputi pelbagai industri, termasuk:
a): Pengurusan Hartanah – Termasuk kedua-dua kemudahan kediaman dan komersial. Sama ada anda bangunan pengurus apartmen, ruang runcit untuk pejabat kami boleh mengawal dengan berkesan apa sahaja masalah perosak yang ada ditempat anda.
b): Restaurant – Kami boleh membantu anda dalam pemeriksaan menyeluruh untuk pemeriksaan kesihatan dan memberi perkhidmatan diskret untuk memastikan keselesaan pelanggan anda. Kami menghapuskan pelbagai jenis serangga, tikus, lalat, anai-anai dan banyak lagi.
c): Hospital / Rumah Kejururawatan – Mengekalkan persekitaran yang bebas perosak sambil menjaga yang sakit dan orang tua.
d): Kemudahan Pendidikan – Kami menyediakan persekitaran yang selamat dan bebas perosak di mana pelajar boleh belajar.
e): Pejabat – Pastikan pekerja sentiasa gembira dengan perkhidmatan kawalan perosak kami untuk membersihkan premis daripada tikus, dan serangga terbang, termasuk lebah, penyengat dan tebuan.
f): Gudang dan Penyimpanan – Pastikan moral pekerja yang tinggi dengan penjagaan berasingan dan berkesan di samping mengekalkan standard yang tinggi selaras dengan peraturan-peraturan kesihatan dan keselamatan.
g): Pemprosesan Makanan – Mengekalkan integriti produk makanan dan menggunakan perkhidmatan kawalan perosak yang selamat dan berkesan. Kami mengenal pasti punca serangan perosak untuk menyelesaikan masalah dan membantu anda mengekalkan standard piawaian yang diperlukan untuk memenuhi pemeriksaan dari Jabatan Kesihatan Malaysia.

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑